EVENTS

BungeeRun

Her er vår populære Bungee Run! I motsetning til mange andre, har vi IKKE bungee run med oppblåsbar bane. Vi synes det er mer morro og rive opp mark og tviholde seg i gresset for og oppnå best lengde før en får en kjapp tur bakover på gresset. Det skal herjes og jobbes i vår Bungeerun. Denne passer for alle, og er utrolig moro med litt kampvilje og vinnerinstinkt! PS: Det kan leies med regnbukser om ønskelig.
Waterballs

Disse må alle prøve! Dette er fantastisk morro! Vi har også i bestilling et tilpasset «basseng» designet til bruk av Waterballs, med en dybde på kun 30-40 cm, er dette trygt til hagefesten, firmafesten, utenfor din bedrift eller hvor en måtte ønske! Basseng vil bli på en størrelse på omkring 6x5 meter! Vi garanterer et minne for livet Passer for både barn og voksne!


SUMODRAKT

Vi har nå fått inn Sumodrakter, både til voksne og til barn fra 8-9 års alderen. Vi har også bestilt dommerdrakten som dere finner på bildene slik at en tredje person nå kan være høyst aktiv under brytingen. Draktene er inkludert hjelmer, halsbeskyttelse og hansker. Draktene er polstret godt, og gir meget god beskyttelse under brytingen. Dette er utrolig morro for store og små, enten det er i et barneselskap eller til bedriftens teambuilding. Dette er noe en prater lenge om i ettertid!RIB TURER

Vi har nå fått et flott samarbeid med Ravnafloke på Hagland, og kan nå tilby RIB turer i havgapet mellom Haugesund, Røvær, Utsira, Ryvarden og våre lokaler innerst i Viksefjorden. Turene kan bli satt opp like ved vårt selskapslokale, eller dere kan oppleve og ankomme våre lokaler direkte fra Haugesund Kai, på en fantastisk måte! Dette er noe alle burde prøve. Se Haugalandet fra vårt flotte hav, og de smale innganger til Viksefjorden og inn til våre lokaler som venter dere for en flott kveld.
 
PAINTBALL

Gjennom en av våre samarbeidspartnere kan vi tilby Paintball på, i våre øyne, den desidert beste paintballbanen på Haugalandet. Området ligge på Vikse, cirka 10 minutter kjøring fra våre lokaler.  Vi kan ordne med transport mellom Paintballbanen og våre lokaler, slik at dere kan kombinere en actionfyllt dag med Paintball, og deretter nyte en kveld hos oss med god mat og drikke.
Ta kontakt for mer info, gjennom vår kontaktside.


 

Hoppehuset

Vi har fått inn et hoppeslott vi kaller hoppehuset.
Dette har både tak og vegger, men veggene er i nett, slik at det er lett å følge med på barnas lek fra utsiden.
Det lille ekstra med vårt Hoppehus, er at vi har avtagbare bannere, slik at dere kan velge tema selv. Se bildene av våre 4 tema: Svampebob, Spiderman, Biler og Prinsesser. Noe for de fleste barn.

Cirkus Hoppeslott

Vårt nye og nå største oppblåsbare utleieprodukt er Circus Hoppeslott.
Dette 6,5x4 meter store Hoppeslottet er veldig populært blant barn. Dette fordi dette produktet kombinerer hoppeslott med sklie og flere hinder, slik at aktiviteten blir veldig variert. Utrolig moro for barn mellom 3-8 år.
 

Fotballhoppeslott

Dette hoppeslottet blri fort en stor hit blant gutta. Her hopper man på en flate på 4x4meter inni en fotball. Fotballen ruver godt å ser spennende ut, noe den er. Små og store kan enkelt følge med på barnas lek gjennom vinduer hele veien rundt.

Airdancere:

Vi har forskjellige Airdancers til utleie. Krydre din happening med airdancer. Det gjør dere synligere og blir alltid lagt merke til.