HOPPESLOTTKONGEN

Reiersen Events er Hoppeslottkongene på Haugalandet. Vi har både den utrolig populære fotballradaren, og det minst like populære Hoppeslottet som dere finner på bildene under.

HOPPESLOTT:

Hoppeslottkongens Hoppeslott!
Hoppeslottkongens Hoppeslott er en stor slager allerede og utrolig morro for barn fra 3-12 år. Ingenting har så langt vært hyggeligere enn og komme med Hoppeslott, blåse dette opp, og se gleden i barnas øyne! Dette er en vinner, enten det er i privat bursdagsselskap, på marknader, midt i sentrum, eller bedrifter som ønsker og gjøre stas på barna. Ønsker dere mer info, eller ønsker å gjøre en booking. Gå inn på www.hoppeslottkongen.no. Gi barna en opplevelse utenom det vanlige.


 

FOTBALLRADAR:

Hoppeslottkongens Fotballradar. Hvor hardt skyter du?
Vi har gjennom den glimrende Hoppeslottkongen.no en flott Fotballradar, eller Speed Cage, som det også heter. Her settes det opp en radar bak "buret", som måler hvor hardt du skyter en fotball, hvor hardt du kaster en håndball, eller kanskje kan du prøve din golf drive? Her er det mange muligheter! Et av våre meget populære produkter! FK Haugesunds spillere har allerede satt listen høyt, kan noen der ute måle seg?